Wednesday, April 7, 2021

Onhan itsestään selvää ettei "korppi korpin silmää noki", kun on otettu rikolliset neekerit, somalit, erilaiset mustalaisruhtinaat demlajuristien suojelukseen niin rikollisiksi leimataan ne jotka näkevät, eivätkä usko "keisarin vaatteisiin"


Kuntavaaleissa tai niistä riippumatta on hyvä tiedostaa demlajuristien vahingollisuus oikeusperiaatteisiin:

Esimerkiksi Tampereella selkeä yhdenvertaisuusloukkaus:
Mutta kun on oikea tausta niin kaikki on mahdollista:https://Yhdenvertaisuudesta.blogspot.com

Onhan itsestään selvää ettei "korppi korpin silmää noki", kun on otettu rikolliset neekerit, somalit, erilaiset mustalaisruhtinaat demlajuristien suojelukseen, niin rikollisiksi leimataan ne jotka näkevät, eivätkä usko "keisarin vaatteisiin", vaan kertovat miten asiat ovat.

On eri asia pelata pesäpalloa, koripalloa tai muuta basketball kuin sallia Mustan Afrikan raiskauskultti eli kulttuurittomuus keskuuteemme


Se että joku sanoo Allah akkubar ei pidä olla sallittu oikeusperusta vapauttaa rikoksistaan:Odotettavissa shariatapaisia tuomioita lisää Suomessa ja EU:ssa, kuten Ryssälässä totuuden kertominen stalinismista ja Ryssälän kansanmurhista on nykyään Putinin säätämänä rikos.

https://Valkoinen-Tampere-Vapaussota-1918.blogspot.com

Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislistalle mahtuu vielä kuntavaaliehdokkaita. Tervetuloa. Yhteydenotot: vapaussoturi@gmail.com

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas historioitsija aluepalauttaja

https://Tampereen-kuntavaaleissa-2021.blogspot.com 

------------------------ 
----------------------------------

No comments:

Post a Comment