Friday, November 6, 2009

Neekeripigmenttikö toi armon ja päästi raiskaajajalkapalloilijat ehdolliselle tuomiolle? Eikö ko. joukkoraiskaus ole yhteiskunnalle vaarallista?


Neekeripigmenttikö toi armon ja päästi raiskaajajalkapalloilijat ehdolliselle tuomiolle? Eikö ko. joukkoraiskaus ole yhteiskunnalle vaarallista?

Neekeripigmenttikö toi tuomarien armon? Tuliko tuomareille neekerihiki ja etninen värinä rumpujen paukutuksen kera mieleen kun piti tuomiota antaa näille yhteiskunnalle vaarallisille joukkoraiskaajajille joiden etninen status oli jamaicalaisneekerien habitus?

---------
Autaampi antaa kuin ottaa vai miten käräjäjäoikeuksien tuomarit ja Turun hovioikeuden jäsenet ajattelevat?

... siis jos osaavat ajatella muuta kuin päivittäistä mustanmakkaran annostaan?

Amerikkalaiset ;) Lappeenrannassa tuomiolla olleet joukkoraiskaajat, joiden etnistä taustaansa ei viitsitty kertoa - Miksi ei? Taisi olla taas kipupisteenä neekeripigmentti?

Repikää tuosta oikeudenmukaisesta tuomiosta: Pari hassua tekemäkseni väitettyä blogia joissa pahkasikatyyli pilakuva, sekä ko. virkamiesten, kansanedustajien tai julkisuuden henkilöiden, sekä islamin kritiikkiä niin korvaukset n. 7500 euroa per pää + 2 vuotta 4 kk ehdotonta vankeutta ja toteamus, että Seppo Lehto on yhteiskunnalle vaarallisena suljettava ehdottomaan vankeuteen.

http://www.adressit.com/seppolehto

Edelläolevan raiskausuutisoinnin valossa: Kumpi / kummat tahot mielestänne kuuluvat vankilaan 1) Joukkoraiskaajat 2) poliittisen kritiikin esittäjät?

Mielenkiinnolla odotan kommenttejanne ja perusteluitanne

PS: UKK repi aikoinaan Salaman 3 kk ehdollisen tuomion. Halosesta ei liene vastaavaan, koska tuomareina ja syyttäjinä kaltaisiaan demlataustaisia.

Seppo Lehto
KO:n oikeuden valituslupa edelleen hakusessa
Tampere
Silvottu tynkä-Suomi

Lähde:

http://jounitirkkonen.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/06/joukkoraiskauksen-hinta-4500-euroa/

Joukkoraiskauksen hinta 4500 euroa
6.11.2009 5.29 | Jouni Tirkkonen | rikollisuus

Helsingin Sanomat uutisoi 5.11, että Lappeenrannan käräjäoikeus tuomitsi kolme yhdysvaltalaista amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa ehdolliseen vankeuteen. Kaksi miehistä sai tuomion raiskauksesta ja yksi avunannoata raiskaukseen. Jokaisen tuomio oli vuosi ja kahdeksan kuukautta ehdollista.

Uhreina oli kaksi nuorta naista. Syyttäjä oli vaatinut miehille rangaistusta törkeästä raiskauksesta. Käräjäoikeuden mukaan teot eivät olleet törkeitä. Tuomiota lievensi vielä se, että miehet olivat runsaat kaksi kuukautta tutkintavankeudessa.

Mielestäni aivan käsittämätön tuomio. Ensinnäkin, miehet olivat vapaita samana päivänä! Toiseksi, he selvisivät raiskauksesta rahalla. Miehet tuomittiin maksamaan kummallekin uhrille 4500 euroa korvauksia. Itä-Suomen hovioikeus on antanut alemmille oikeusasteille viestin, että jos raiskaaja lupaa olla raiskaamatta enää ketään, niin hän selviää teostaan sakoilla.

--------
Uutislähde:

http://yle.fi/urheilu/lajit/muu_palloilu/2009/11/amerikkalaisen_jalkapallon_pelaajille_ehdollista_vankeutta_raiskauksesta_166444.html

Amerikkalaisen jalkapallon pelaajille ehdollista vankeutta raiskauksesta

julkaistu 05.11.2009 klo 13.27

Rikokset tapahtuivat pelaajien asunnossa elokuun alussa, ja uhreina oli kaksi nuorta naista. Ehdollisen vankeustuomion lisäksi miehet velvoitettiin maksamaan molemmille uhreille korvauksia kivusta ja särystä sekä seksuaalisen itsemääräämis- oikeuden loukkaamisesta.

Lappeenrannan käräjäoikeus on tuominnut kolme yhdysvaltalaista amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa ehdolliseen vankeuteen.

Kaksi pelaajaa sai tuomion raiskauksesta ja yksi avunannosta rikokseen. Jokaisen tuomio on vuosi ja kahdeksan kuukautta.

Rikokset tapahtuivat pelaajien asunnossa elokuun alussa, ja uhreina oli kaksi nuorta naista. Ehdollisen vankeustuomion lisäksi miehet velvoitettiin maksamaan molemmille uhreille korvauksia kivusta ja särystä sekä seksuaalisen itsemääräämisoikeuden loukkaamisesta.

Käräjäoikeus perusteli tuomion määräämistä ehdollisena sillä, että tuomitut ovat olleet jo pitkään tutkintavankeudessa.

Tuomitut miehet pelasivat Rajaritarit-joukkueessa Vaahteraliigaa.

YLE Etelä-Karjala
----------------------

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009110610554106_uu.shtml

Asiantuntija HS:lle
Suomen raiskauslaki liian lievä
Perjantai 6.11.2009 klo 07.59

Urheilijat saivat eilen ehdolliset tuomiot - uhreja aloillaan pitänyttä ei tuomittu raiskauksesta.

Lappeenrannan käräjäoikeus tuomitsi torstaina kolme yhdysvaltalaista 24-27-vuotiasta amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa ehdolliseen vankeuteen. (HARRI EKHOLM)
ota kantaa

Onko seksiin pakottaminen ilman väkivaltaa raiskaus?
O
Kyllä Ei
94% 6%
Ääniä 8286
keskustele

Onko seksiin pakottaminen ilman väkivaltaa raiskaus?
lue myös

Jenkkifutareille ehdollista raiskauksesta

Raiskauksesta syytetyt jenkkifutaajat pääsivät vapaaksi

Jenkkifutareille syytteet raiskauksesta

Rikosoikeuden professori Terttu Utriainen sanoo Helsingin Sanomissa, että Suomen tuomiot raiskauksista ovat kansainvälisessä vertailussa lievät.

- Tunnusmerkistö on jäänyt jälkeen kansainvälisestä kehityksestä.

Utriaisen mielestä pelkkä suostumuksen puuttuminen pitäisi riittää raiskaustuomioon. Suomessa raiskauksen tunnusmerkiksi kuuluu väkivalta tai sillä uhkaaminen.

- Tekotilanne voi olla niin pakottava, että fyysisellä väkivallalla ei ole suurta merkitystä, Utriainen sanoo lehdelle.

Uhreja aloillaan pitänyttä ei tuomittu raiskauksesta

Lappeenrannan käräjäoikeus tuomitsi torstaina kolme yhdysvaltalaista 24-27-vuotiasta amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa ehdolliseen vankeuteen. Kaksi miestä sai tuomion raiskauksesta ja yksi avunannosta rikoksiin. Jokaisen tuomio on vuosi ja kahdeksan kuukautta.

Tapahtumat alkoivat, kun alle 20-vuotiaat naiset menivät pelaajien kanssa jatkoille näiden asuntoon. Yksi miehistä ehdotti naisille yhdyntää, naiset kieltäytyivät. Kaksi miehistä raiskasi kumpikin yhden naisen kolmannen miehen pitäessä naisia aloillaan.

Syyttäjä vaati rangaistusta ensisijaisesti törkeästä raiskauksesta. Käräjäoikeuden mukaan tekoja ei kuitenkaan tehty sellaisella erityisen nöyryyttävällä tavalla, että ne olisivat olleet törkeitä.

Oikeus perusteli ehdollisia tuomioita erityisesti sillä, että miehet olivat pitkähkön ajan eli reilut kaksi kuukautta tutkintavankeudessa.

Tuomitut velvoitettiin korvaamaan kummallekin uhrille 4 500 korvauksia.
-------------------------

No comments:

Post a Comment